www.ruysvloeren.nl

Afschot vloeren

Ruys Vloeren Logo
Alle producten van Ruys VloerenRuys Vloeren legt verschillende bedrijfsvloeren. In ons bedrijfsvloeren overzicht kunt u zien welke vloeren wij leggen en welke eigenschappen de desbetreffende vloer heeft. Mocht u vragen hebben over welke vloer het beste bij uw bedrijfsvoering past dan willen wij u graag helpen met het maken van een verstandige en goede keuze. Want wij realiseren ons maar al te goed dat uw bedrijfsvloer één van de meest belangrijke aspecten is, voor een efficiënte bedrijfsvoering. U wilt het natuurlijk in één keer goed doen.

Wij verdiepen ons hierom graag in uw situatie om te bepalen welke vloer het best bij uw wensen en bedrijfsvoering past. Mocht het zo zijn dat u behoefte heeft aan een vloer waar absoluut geen plasvorming op plaats mag vinden én u een goed afwateringssysteem wilt hebben? Dan kunnen wij voor u de vloeren onder afschot leggen en de RVS afwatering van Blücher leveren.

Werkt u in de voedselverwerkende industrie? Dan is het niet alleen voor uw eigen veiligheid belangrijk om over een goede (afschot)vloer te beschikken maar ook vanuit hygiënisch oogpunt. Niet voor niets is er regelgeving om de voedselveiligheid te bewaken. Een goede bedrijfsvloer is hierom een essentieel onderdeel binnen uw bedrijf.

Voor het probleem van  plasvorming op de vloer, kunnen wij vloeren onder afschot maken. Afschotvloeren zijn dermate geschikt om enige vorm van plasvorming tegen te gaan. Het is belangrijke om plasvorming tegen te gaan omdat het vervelende gevolgen kan hebben voor uw vloer. Het stilstaande water van zo’n plas kan bacteriën aantrekken en daardoor uw gehele bedrijfsvoering in gevaar brengen bij een bezoek van de keuringsdienst van de NVWA.
Verdiepen in bedrijfsomstandigheden
Voordat wij beginnen met een afschotvloer zorgen we ervoor dat we ons eerst verdiept hebben in de omstandigheden waar de vloer moet worden gelegd. Zo is het van belang om te weten hoe de afwatering geregeld wordt. Maakt u gebruik van een RVS put of goot? Welke type put of goot gebruikt u? Allemaal vragen die beantwoordt moeten worden voordat we beginnen.
 
Ruys verlegd de spramex betonnen afschotvloer onder haar eigen dekvloeren
Ruys verlegd de spramex betonnen afschotvloer onder haar eigen dekvloeren, zoals bij de Margia granietvloer, naar RVS putten of goten
Wat is het plan?
Bij Ruys maken we daarom altijd een afschotplan. Dit is een plan waar we nauwkeurig uitwerken hoe we de vloer onder afschot gaan realiseren. We adviseren een afschotpercentage wat het best past. Vaak is dit minimaal 1% omdat dit ervoor zorgt dat er geen plassen achterblijven, maar het wel comfortabel werken is in relatie tot de scheefstand onder de voeten.
 
Andere zaken waar rekening mee dient te worden gehouden is de afwerking van de constructievloer voor de hechting met de afschotlaag. De stelhoogte voor de put en of goot. Het dekvloer systeem wat weer invloed heeft op de maatvoering. Voor alle informatie over wat er bij een afschotvloer komt kijken verwijzen wij u naar het blog van onze projectleider, waar uitgebreid wordt uitgelegd wat er komt kijken voor een vloer onder afschot.

Met Ruys Vloeren heeft u een partij die een afschotvloer met een correct, gegarandeerd plasvrij afschotplan levert. Wij leveren sterke, speciaal samengestelde betonnen afschotvloeren onder onze dekvloeren die tegen een stootje kunnen.
Ruys Afschotplan
Ruys Afschotplan
Met een vloer van Ruys Vloeren is plasvorming op uw vloer dus verleden tijd. Bent u enthousiast geworden en / of benieuwd naar wat Ruys Vloeren voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of stuur ons een mailtje. Onze medewerkers staan u graag te woord.