www.ruysvloeren.nl

KUNSTSTOF

We lopen dagelijks over onze bedrijfsvloer heen en realiseren ons niet welke vloerafwerking er ligt in de ruimte waar we ons begeven. In een ruimte die intensief wordt gebruikt kies je een hele andere afwerking dan in een ruimte waar nauwelijks wordt geleefd. Zo kan voor uw omstandigheden een kunststofvloer wellicht een goede optie zijn.
 

Bepalen van de juiste vloerafwerking

Het onderhoud en de belasting zijn veelal bepalend voor de keuze welke vloerafwerking geschikt is voor uw bedrijfsvloer . De uitstraling van de vloerafwerking is ook een steeds belangrijker argument om tot een bepaalde keuze te komen. De keuze van de afwerking is dus niet alleen afhankelijk van de betredingsgraad maar moet ook passen bij de uitstraling van ons interieur of dit nu zakelijk of privé is.
 
Van oudsher ontwikkelen, leveren en brengen wij diverse soorten synthetische vloerafwerkingen aan, geheel in eigen beheer. Met onze ruime ervaring streven wij ernaar u de juiste vloerafwerking te adviseren die het beste past bij het gebruik van uw bedrijfsvloer, aansluitend op uw toepassing of branche.
 

Gebruik kunststofvloeren

Kunststofvloeren worden gebruikt voor vele toepassingen waarbij onderhoud en duurzaamheid belangrijke beslissingsfactoren zijn. Bedrijfsvloeren met een kunststof afwerking worden veelal toegepast in medische omgevingen zoals ziekenhuizen en verzorgingscentra. Ook voor scholen en overige utiliteitsgebouwen is het aanbrengen van een kunststofvloer afwerking steeds populairder.
Door de vele mogelijkheden leveren wij onze kunststofvloeren steeds vaker aan bijvoorbeeld groot-winkelbedrijven en wordt het in de woningbouw ook steeds meer toegepast.
 
Meer weten over kunststofvloeren of de mogelijheden voor uw bedrijfsvloer? Neem vrijblijvend contact op: info@debedrijfsvloer.nl of bekijk de website www.debedrijfsvloer.nlNeem contact op

Onze Kunststofvloeren folder:
                

Hieronder te downloaden:
Downloads

Download
Om dit bestand te downloaden ontvangen wij graag
uw naam en emailadres.