www.ruysvloeren.nl
23 november 2018
Vacature ( leerling) vloerenlegger
Bij de marktleider van hoogwaardige dekvloeren zoeken we (leerling) vloerenleggers die dit vak met trots en goede verdiensten willen leren.

Het vak
Vloerenleggen is een vak, een prachtig vak! Vooral als je de vloeren van marktleider Ruys Vloeren leert maken. Alle industriële vloeren van Ruys Vloeren worden in de laatste fase van de vloerafwerking gerealiseerd. De klant werkt dus direct op onze naadloze vloeren die bestaan uit Cementgebonden vloeren zoals een graniet- of pantservloer of kunststof gebonden vloeren zoals Epoxy of PU-cement. Een kleine greep wat je zoal “op de werkvloer” gaat leren: materialen mengen, afschot en plinten maken, vloer afwerken. Onder aanmoediging van de ervaren Voorman en jouw collega vloerenleggers leer je het vak en is er de mogelijkheid tot scholing.

Het werk
Alle vloeren worden in teamverband gerealiseerd waarbij één ploeg meestal uit 3 tot 5 mensen bestaat. Jouw ploeg verzamelt zich 's morgens vroeg aan de zaak in Apeldoorn of in Zwolle of Eindhoven en van daaruit rijden jullie gezamenlijk naar de projectlocatie. De projecten bevinden zich op diverse locaties in – en buiten - Nederland waardoor jouw werk zeer afwisselend is. Zo kom je bij allerlei bedrijven die voornamelijk in de voedselverwerkende en logistieke industrie actief zijn.

De Vloerenlegger
We zijn op zoek naar een vloerenlegger die handig is maar vooral niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Vanwege de werkzaamheden is een goede fysieke conditie gewenst. Verder zien we graag iemand die van wisselende werkzaamheden houdt, goed in teamverband kan samenwerken en de wil heeft om een échte vakman te worden.

Verdienste
Je word in de bouw en met name in de vloeren goed betaald. Toch beduidend hoger dan bij de supermarkt of productiewerk. Beloning geschiedt conform de CAO Afbouw. De werkuren én jouw reisuren worden maandelijks uitbetaald. Naar mate je het vak beter onder de knie hebt, gaan je verdiensten omhoog. Wil je meer leren? Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden!

Interesse
Heb je na het lezen van deze korte introductie interesse in het mooie vak van vloerenlegger waarbij je jouw handen uit de mouwen kan steken, wil je goed verdienen en ben je woonachtig in de omgeving van Apeldoorn, Zwolle of Eindhoven?
Stuur een mail met jouw (werk)ervaring en/of korte introductie over jezelf naar info@ruysvloeren.nl en misschien ben jij binnenkort onze nieuwe man in de ploeg!


Deel dit artikelVolgend bericht