www.ruysvloeren.nl
11 september 2020
Nick van Dillen neemt afscheid
Onlangs heeft Nick van Dillen ons te kennen gegeven Ruys Vloeren te verlaten. Na bijna 20 werkzame jaren bij Ruys Vloeren is Nick toe aan een nieuwe uitdaging waar hij per 14 september 2020 zal hij starten.

In zijn jonge jaren is Nick bij ons als vloerenlegger begonnen waar hij de fijne kneepjes van het vakmanschap op projecten in binnen- en buitenland heeft geleerd. Zijn leergierigheid, ervaring en zeer gestructureerde werkwijze gaven hem de kans om ook in een adviserende- en verkopende rol als Commercieel Manager te fungeren. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en bracht de passie voor vloeren Nick regelmatig terug op de werkvloer. Dit leidde tot verbaasde gezichten van klanten als zij Nick ook bij de uitvoering van het project aan het werk zagen.

Met het vertrek van Nick verliezen wij een zeer gewaarde collega en steunpilaar binnen de organisatie. Deze gebeurtenis konden wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Met een heus corona-proof afscheidsborrel kregen de collega's binnen de Ruys Groep de mogelijkheid om afscheid te nemen en om gezamenlijk te proosten op het eind van een prettige samenwerking en de start van een nieuw begin.


Deel dit artikelVorig bericht Volgend bericht