www.ruysvloeren.nl
6 april 2017
Margia graniet de meest duurzame industrievloer?
Ruys Vloeren bedacht in december jl. een ludieke winactie om er achter te komen bij wie van onze klanten de langst liggende en nog in bedrijf zijnde Ruys Vloer ligt. De winnaar krijgt een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de bakermat van de door Ruys gebruikte graniet: Italië

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Ruys Vloeren. Trotst vertellen de mensen van Ruys dat hun vloeren minimaal 25 jaar mee gaan. Wie van hun klanten kan beamen dat dit werkelijk zo is? Hiermee was de ludieke winactie geboren. Via de social media kanalen bereikte Ruys veel klanten waarvan er velen een poging waagden: 25 tot 30 jaar als antwoord was meer regel dan uitzondering. Er was één vloer die er bovenuit toornden qua duurzaamheid: Bij worstmakerij De Roller in Barneveld liggen de MARGIA graniet- en KORODUR pantser dekvloer welke in Juni 1970 in gebruik zijn genomen. Jan Willem de Roller, destijds 12 jaar oud, was bij de opening aanwezig; die werd verricht door z’n opa en z’n vader. Bijna 47 jaar oud en wordt nog dagelijks intensief belast.

Ruys vloeren maakt al decennia wereldwijd de duurzame Margia graniet vloeren voor voornamelijk de voedselverwerkende industrie. Deze vloeren worden vaak onder zware condities gebruikt, denk aan het dagelijks reinigen met hogedruk, zware belasting d.m.v. machines en diverse soorten bewerkingen van voedsel. Naast dat de vloeren erg duurzaam in gebruik zijn, is het ook van belang dat de natte vloeren een goed afschot hebben waardoor plasvorming geen kans krijgt en de bedrijfsvoering optimaal kan blijven zodat de klant geen zorgen heeft om de vloeren waarop de productie draait.

Continuïteit en duurzaamheid gaan dus hand in hand voor de vloeren van Ruys.


Deel dit artikelVorig bericht Volgend bericht