www.ruysvloeren.nl
17 juli 2015
Nieuwe Referentie Online en terugblik vorige referenties
Ruys Vloeren draagt zorg voor de UCRETE UD200 SR vloerafwerking bij Groot Groenteverwerking te Hensbroek. Nu online
Vandaag is onze referentie van de gerealiseerde vloerafwerking bij Groot Groenverwerking online. In de referentie kunt u lezen en zien hoe wij de 400m² meter nieuwbouw hebben gerealiseerd.

Door middel van dit bericht willen we u er ook nog even op wijze welke referenties er o.a. de afgelopen tijd online zijn verschenen. Mocht u al een trouwe volger van ons zijn op LinkedIn of Twitter dan kunnen deze referenties u niet ontgaan zijn.

Hutten te Heeten: Voor de nieuwbouw van runderslachterij Hutten in Heeten hebben we op de begane grond hebben ca. 1.370m² Margia dekvloeren gelegd. Deze referentie is ook op Youtube te zien. Mocht u deze referentie gemist hebben klik dan op de link (Youtube vinden is daar ook te vinden).

Zandbergen Veenendaal: Zandbergen te Veenendaal is in 2014 getroffen door brand. Ruys Vloeren werd in geschakeld om de vloeren te vervangen. 

Zandbergen te Haarlem: Bij Zandbergen te Haarlem hebben we in 2011 al eens vloeren gerealiseerd en nu 3 jaar later zijn we terug gekomen om de uitbreiding te realiseren met Margia Graniet en de Ucrete industrievloer.

Chateau Briand Amsterdam:  Voor Chateau Briand hebben we de vloer afgewerkt  met een naadloze plint tegen de isolatiewand. Zie de foto's voor meer informatie.

Sleegers Quality Meat Products: Al snel bleek dat door de belastingen van het productieproces de kunststofvloer snel beschadigde. Het was tijd voor een grondige en afdoende renovatie. Bij Sleegers Quality Meat Products hebben de Margia Crete vloeren gerealiseerd. Tevens is hiervan op Youtube een video te vinden.

Vion Scherpenzeel: Bij Vion Scherpenzeel werd in 2014 de snijzaal grondig gerenoveerd om plaats te bieden voor de nieuwe productielijn. Na meer dan 25 jaar - de nodige verbouwingen en aanpassingen te hebben doorstaan - voldeed de huidige vloer niet meer aan de interne en externe eisen. Vion schakelde Ruys Vloeren in om een nieuwe vloer te realiseren bij deze renovatie. Van ons project bij Vion Scherpenzeel is ook een videoreferentie op Youtube.

Wasstraat Veemberg: Ook voor wasstraten en Truckwash kunt u bij Ruys Vloeren terecht voor de realisatie van uw vloer. Wasstraat Veemberg is een voorbeeld van een recente wasstraat waar wij 345m² Ucrete industrievloer hebben gelegd. 

Wilt u in de toekomst op de hoogte blijven van referenties die online verschijnen op Ruys Vloeren of op Architectenweb? Volg ons dan op Twitter en LinkedIn.

Deel dit artikelVorig bericht Volgend bericht