www.ruysvloeren.nl
8 april 2020
Overname Dutch Coating Center
Met trots mogen wij mededelen dat de activiteiten van Dutch Coating Center per maart 2020 zijn overgenomen door ons zusterbedrijf De Bedrijfsvloer B.V. te Apeldoorn. De bekende ruime ervaring van Dutch Coating Center in het adviseren en aanbrengen van kunststofvloeren is een welkome aanvulling voor De Bedrijfsvloer B.V., waarmee zij u samen nog beter van dienst kunnen zijn. 

De Bedrijfsvloer B.V.
De Bedrijfsvloer B.V. is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van vloerafwerkingen. Hun kernactiviteiten zijn het verleggen van kunststofvloeren zoals giet-, troffel- en coatingvloeren, maar ook voor terrazzo- en designvloeren kunt u bij hen terecht. De jarenlange ervaring maakt het dat zij in de zakelijke markt inmiddels als kunststofvloerenspecialist bekend staan. 

De kunststofvloeren van De Bedrijfsvloer ondersteunen de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten welke voornamelijk actief zijn in de automotive, voedingsindustrie, gezondheidszorg, horeca, recreatie & toerisme en de grafische industrie.

Ruys Groep
Met de overname van Dutch Coating Center door De Bedrijfsvloer B.V. wordt Dutch Coating Center indirect opgenomen binnen de Ruys Groep. 

In de afgelopen 45 jaar hebben wij elke situatie meegemaakt en is er veel kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor is er voor Ruys een adviesrol ontstaan waarin de wensen en eisen van de gebruiker in een vroeg stadium worden geïnventariseerd om vervolgens een passend advies te geven voor het verwachtte gebruik. Zo zorgt de Ruys Groep voor de ‘’juiste vloer op de juiste plek’’.

Mede door het aanbieden van rvs afwatering, rvs wandbescherming en plasvrije afschotlagen met passende vloerafwerking voorziet de Ruys Groep de klant van een totaalpakket voor zowel nieuw- en verbouw- als renovatieprojecten.

Als Ruys Groep weten wij de kracht van een solide organisatie te combineren met een flexibele, klantgerichte instelling en kunnen wij u als klant op meerdere disciplines omtrent vloeren en vloeroplossingen van dienst zijn.

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze vloeroplossingen? Neem dan contact op via 055-5335363 of info@ruysvloeren.nl 
    

Deel dit artikelVorig bericht Volgend bericht