www.ruysvloeren.nl
15 februari 2022
Nieuwe vestiging Ruys Euregio
Op 15 februari 2022 opent in Geleen onze nieuwe vestiging Ruys Euregio: Arno Dohmen zal vanuit zijn kantoor aan de Transportlaan 25 te Geleen met veel plezier en expertise als vestigingsmanager de gehele Euregio bedienen.

Alle gespecialiseerde bedrijven binnen de Ruys Groep bieden tezamen een bijzonder compleet aanbod van vloeren, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het assortiment bestaat uit een breed scala van kunststof gebonden vloeren én cementgebonden toplagen. Afhankelijk van de wensen en vooral de gebruiksvereisten kunnen wij de juiste troffel-, giet- of coating vloer adviseren. Onze onverwoestbare MARGIA GRANIET vloeren, KORODUR Pantserdekvloeren, GRANITECH vloeren en PUcement zoals Ucrete en MARGIA CRETE vinden gretig aftrek bij bedrijven in de voedselindustrie, chemie, automotive en zware industrie. En ook afschotvloeren, rvs afwatering en rvs wandbescherming behoren tot de mogelijkheden om een complete oplossing te leveren.

Voor elke situatie de beste vloeroplossing
Om in goed overleg met iedere klant en diens productieproces het juiste advies te kunnen geven, willen we vroegtijdig bij de plannen betrokken worden en nauw contact met de gebruiker onderhouden. Juist dán kunnen we een optimaal presterende vloer leveren. Daarom is Arno Dohmen aangetrokken, om vanuit het hart van de Euregio met iedere klant mee te denken en voor elke situatie de beste oplossing en passende vloersystemen te adviseren. Ruys Vloeren, De Bedrijfsvloer, MR Vloeren, SR Vloeren, Ruys Handelmaatschappij en AS Vloerwerken hebben in deze regio al vele vloeren kunnen verzorgen, maar met de komst van Arno kunnen wij nóg beter mee praten en een totaalpakket aanbieden. Als Ruys Groep weten we de kracht van een solide organisatie te combineren met een flexibele, klantgerichte instelling. Voor iedere discipline hebben we immers binnen de Ruys Groep gespecialiseerde vakmensen in dienst die dé vloeroplossing bieden.

Een expert voor advies én een gestroomlijnd proces
Arno Dohmen heeft zo’n 40 jaar ervaring in vloeren en kan iedereen van het juiste advies voorzien. Al op jeugdige leeftijd kwam Arno via een vakantiebaan in aanraking met het vloerenvak en hij heeft de sector nooit meer verlaten. Het Ruys team is trots dat Arno nu – naast zijn werkzaamheden voor Loos Betonvloeren Zuid B.V. - hét aanspreekpunt namens de Ruys Groep wordt voor de Euregio. Na het uitbrengen van een gedegen advies zorgt Arno Dohmen er voor dat het juiste team met de benodigde expertise het project zal uitvoeren. Dit wordt gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn. Alle bedrijven van de hele Ruys Groep staan ter beschikking; het is maar net welke specialist nodig is. Arno schakelt moeiteloos met de projectleider van het bedrijf dat binnen de Ruys Groep de klus het beste kan klaren, zodat de klant kan vertrouwen op een gestroomlijnd proces.

Synergie in vloeren expertise
Bedrijven in de provincie Limburg (Nederland en België), Luik (België) en in Duitsland de regio Aachen kunnen bij nieuwbouw én renovatie rekenen op de deskundige advisering en begeleiding van Arno Dohmen: voor synergie in vloeren expertise!

Neem gerust vrijblijvend contact op met Arno Dohmen van Ruys: T 06 4343 1252 of E a.dohmen@ruysgroep.nl

Meer informatie over Ruys Euregio

Deel dit artikelVolgend bericht