www.ruysvloeren.nl
24 juni 2020
Samenwerking RUYS GROEP & SENTHO
Hierbij kondigen wij aan dat de RUYS GROEP een intensieve samenwerking is aangegaan met SENTHO, de specialist in de levering en montage van hygiënische afbouwsystemen. Met deze samenwerking presenteren wij een breder aanbod op het gebied van industrievloeren in combinatie met passende wandbescherming welke voldoen aan de gestelde hygiënische HACCP en EHEDG eisen.

Innovatie
De samenwerking tussen SENTHO en de RUYS GROEP resulteert zich in de uitbreiding van het assortiment met de:

''RUYS-SENTHO PPS Wandbescherming''

De Perfect Prefab Solutions bestaan uit een breed aanbod aan hygiënische prefab oplossingen waarin de eindgebruiker van elk gewenste wandafwerking kan worden voorzien. Van een eenvoudige plint tot een stootvaste stootband of wandlijst. Het uitgebreide toepassingsgebied biedt de eindgebruiker de mogelijkheid om een passende vloer-wandoplossing in zowel productieruimtes als algemene ruimtes te laten verzorgen door één partij. 


RUYS GROEP
Binnen de RUYS GROEP staan wij voor u klaar op het gebied van advies, coördinatie en uitvoering bij de realisatie van een passende foodsafe werkomgeving binnen nieuwbouw- en renovatieprojecten. Dit doen wij door het aanbieden van een totaalpakket bestaande uit hoogwaardige industriële vloeren (evt. inclusief afschotvloer), rvs stootbanden en het leveren van rvs afwateringssystemen. Geheel volgens onze integrale werkwijze waarin ‘de juiste vloer op de juiste plek’ centraal staat.

Houd onze website en LinkedIn in de gaten, binnenkort volgt meer informatie!

Deel dit artikelVorig bericht Volgend bericht