www.ruysvloeren.nl
foto voor ruys vloeren site
Ruys Vloeren is al meer dan 45 jaar een internationale betrouwbare partner op het gebied van bedrijfsvloeren.

Organisatie


Ruys is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in bedrijfsvloeren op internationaal niveau.

In de voedselverwerkende-, logistiek en zware industrie, in nieuwbouw én renovatie, hebben we letterlijk miljoenen vierkante meters aangelegd in meer dan 20 landen. Het feit dat een Italiaanse klant zijn granietvloer bij Ruys koopt, zegt wat over onze kwaliteit. Maar ook ´s-werelds grootste varkensslachterij, Smithfield USA, heeft een vloer van Ruys.


Europese distributiecentra van o.a. Blokker, Yamaha, Volvo, Albert Heijn, Frans Maas, etc. vertrouwen op de vlakheid, slijtvastheid en kwaliteit van de Ruys pantserdekvloer.

Door onze internationale oriëntatie, het feit dat we zitting hebben in de Nederlandse Normcommissie, afgevaardigde voor de Europese (vloeren) regelgeving zijn en deelnemen in het bestuur van de NOA, zijn we goed op de hoogte van de laatste stand der techniek. Met name de laatste jaren zijn hier grote stappen gemaakt en kunnen er nu cementgebonden vloeren worden gerealiseerd van slechts enkele mm dik, of welke binnen 24 uur al belast mogen worden. Doordat we alles in eigen beheer uitvoeren met door ons zelf opgeleid personeel kunnen we kwaliteit garanderen. De 50 medewerkers van het familiebedrijf Ruys staan voor u klaar!

 

Onze missie

Het adviseren en duurzaam realiseren van complete hoogwaardige industriële dekvloeren bij adviseurs en eindgebruikers in nieuwbouw en renovatie.

Onze visie

Ons succes halen we uit duurzame klanttevredenheid. Hierbij is het belangrijk om zowel nationaal als internationaal een deskundig en betrouwbaar partner te zijn, die vanaf het begin in belang van de gebruiker meedenkt om een optimale totaaloplossing op het gebied van vloerafwerking te realiseren.