www.ruysvloeren.nl

A-Ware Almere

A-ware Food Group is een familiebedrijf met passie voor kaas. A-ware is gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan, transporteren en verhandelen van kaas en andere foodproducten onder geconditioneerde omstandigheden.  A-ware wil hun klanten altijd optimaal van dienst zijn. Topkwaliteit van producten en dienstverlening staat dan ook hoog in het vaandel. 

Om topkwaliteit te bieden is een goede bedrijfsvloer óók van belang, niet alleen voor de hygiëne maar ook voor de veiligheid van de werknemers. We zijn eind 2013 benaderd om de vloer te leggen. We hebben een PU gietvloer met een dikte van 2 tot 3mm aangelegd op de begane grond. Het oppervlak hiervan bedroeg 3.321m². Op de verdiepingen van het pand hebben we  5.840m² PU gietvloer gerealiseerd. De gietlaag van de vloeren hebben we afgerold in kleur en voorzien van antislip. De PU gietvloer biedt met voldoende antislip een bedrijfszekere en veilige oplossing.

Naast het aanleggen van de PU gietvloer hebben we herstelwerkzaamheden verricht in het pand, gaten in de vloeren hebben we stofvrij gezogen, hersteld, gevuld en na afloop geïmpregneerd. Het ging hierbij in totaal om een "kleine" 20.000 m² vloer. Naast de vloer hebben we ook nog ca. 345 kolommen hersteld en gerepareerd.

A-ware in Almere kan de toekomst weer tegemoet op een goede bedrijfsvloer.
Kenmerken van dit project
Opdrachtgever:    Aannemingsbedrijf BM van Houwelingen
Eindgebruiker:    A-ware Almere
Bedrijf:    A-ware Almere
Opleveringsjaar:    2014
Bedrijfsvloer:    KUNSTSTOF
Laagdikte:    2-3mm
Oppervlakte:    9.161m² PU gietvloer, 20.000m² hersteld
Bestek:    KUNSTSTOF