www.ruysvloeren.nl

Diversey Enschede

Bij Diversey te Enschede vertoonde de bestaande vloeren zware gebreken. De vloeren lieten los van de ondergrond en waren zeer gevoelig voor beschadigingen. Een renovatie was nodig en dus werd Ruys ingeschakeld. Een goede industrievloer is nodig voor een veilige bedrijfsvoering. We hebben de oude vloer verwijderd en een nieuwe UCRETE AS vloer gerealiseerd.

We hebben de bestaande vloer volledig verwijderd doormiddel van frezen en hakken. We hebben hierbij de betonvloer intensief opgeruwd. Hierna zijn de beschadigingen opgevuld in het linker en rechtergebied. Na het aanbrengen van de primerlaag en een schraaplaag met koperen geleidingsstrippen kon de UCRETE DP10 vloer gelegd worden. We hebben de vloer afgemaakt met een blauwe TopCoat. In totaal hebben we 184 m² in het middengebied en 180 m² links en rechts van de goot gelegd. Zie de foto’s hieronder ter verduidelijking.

Bij Diversey in Enschede is men weer verzekerd van een uitstekende vloer en kan het productieproces worden gecontinueerd.

Voor een uitgebreid verslag van deze referentie waarin de projectleider en opdrachtgever aan het woord komen, verwijzen we u naar ons vloerrenovatie nieuwsartikel.
Kenmerken van dit project
Eindgebruiker:    Diversey Enschede
Bedrijf:    Diversey
Opleveringsjaar:    2013
Bedrijfsvloer:    UCRETE
Laagdikte:    6mm
Oppervlakte:    364 m²
Bestek:    UCRETE