www.ruysvloeren.nl

Frico Kaas

Ruys Vloeren legt Korodur pantserdekvloeren bij Frico Cheese.

Frico is al meer dan 110 jaar de vertrouwde naam voor iedereen die van kaas houdt.  Zowel consumenten als grootgebruikers genieten van Frico Kaas. Frico Kaas wordt gemaakt van de allerbeste melk en door de allerbeste kaasmakers.

Maar behalve de allerbeste melk en vakkennis van de kaasmakers is er ook een goede bedrijfsvloer nodig. In 2002 zocht Timmer- en Bouwbedrijf de Jong contact met Ruys om voor Frico in Leerdam een bedrijfsvloer te leggen. Er is gekozen voor de Korodur pantserdekvloer klasse D-75-S volgens NEN 2741 met een dikte van 40mm. Bij Frico Cheese is ca. 140 m² Korodur gerealiseerd voor opslag boxen.

In 2004 heeft Ruys Vloeren de betonvloeren in het pakhuis van Frico Cheese te Meppel aangepast. Een oppervlakte van ca. 1350m² betonvloer is aangepast. Deze betonvloeren zijn afgewerkt met KORODUR .

Ruys Vloeren heeft in 2004 ook bij Frico Cheese te Bedum bedrijfsvloeren gerealiseerd. Er is voor ca. 725m² aan pantserdekvloeren gerealiseerd ten behoeve van de nieuwbouw die daar plaatsvond. De pantserdekvloer klasse D-75-S volgens NEN 2741, met een gemiddelde dikte van  50 mm is afgewerkt met een slijtvaste KORODUR toplaag.
Kenmerken van dit project
Opdrachtgever:    Timmer- en Bouwbedrijf de Jong, Hardonk & Ebenau B.V. en Aannemingsbedrijf W. Groothuis BV
Eindgebruiker:    Frico Cheese te Leerdam, Meppel en Bedum
Bedrijf:    Frico Kaas
Opleveringsjaar:    2002 en 2004
Bedrijfsvloer:    KORODUR Pantserdekvloer
Laagdikte:    40-50mm
Oppervlakte:    140m² Korodur (Leerdam), 1350m² Korodur (Meppel), ca. 725m² Korodur (Bedum)
Bestek:    KORODUR Pantserdekvloer