www.ruysvloeren.nl

Groot Groenteverwerking

Bij Groot Groenteverwerking te Hensbroek is in de nieuw gebouwde BRC ruimte een betonvloer op afschot gerealiseerd. De aannemer heeft de betonvloer op afschot gestort, waarbij de hoogte en afwerking is afgestemd op de vloerafwerking. Ruys Vloeren heeft de UCRETE UD200SR vloerafwerking geadviseerd, omdat deze voldoet aan de gestelde keuringseisen en bestand is tegen chemische en thermische belastingen.
Door de aannemer zijn ook betonnen stootbanden gestort, waarop later de isolatiewanden worden gezet. De stootbanden zijn afgewerkt met UCRETE TopCoat.

Het UCRETE polyrethaanhars-cementsysteem heeft unieke eigenschappen welke perfect passen bij Groenteverwerking te Hensbroek. De relatieve vochtongevoeligheid en de mogelijkheid om op het nieuw gestorte beton al na 7 dagen de UCRETE vloerafwerking aan te brengen. UCRETE vloeren zijn bovendien vloeistofdicht en voegloos.


Omdat de vloer over voldoende antislip moet beschikken hebben we de opdrachtgever een aantal proefmonsters gegeven om de antislip factor te bepalen. Op basis van de geteste proefmonsters zijn we uitgegaan van de UCRETE UD200 SR vloer.

Voor het project bij Groenteverwerking te Hensbroek hebben we circa 400 m² met een dikte van 6mm op een betonnen constructievloer gelegd.

Ruimte Voor UCRETEUCRETE Industrievloer
Kenmerken van dit project
Eindgebruiker:    Groot Groenteverwerking, Hensbroek
Bedrijf:    Groot Groenteverwerking
Opleveringsjaar:    2015
Bedrijfsvloer:    UCRETE
Laagdikte:    6mm
Oppervlakte:    400 m²
Bestek:    UCRETE