www.ruysvloeren.nl

Horeca Vleescentrum Maarssen

Horeca Vleescentrum
Van oorsprong is Horeca Vleescentrum een vleesleverancier voor horeca voor alle marktsegmenten.
Maar inmiddels levert men meer dan alleen vlees bij hun klanten. Hun assortiment is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Naast vlees en vis zijn zuivelproducten, sauzen, kruiden en specerijen, bier, wijn en likeuren een belangrijk onderdeel geworden van de productlijn. Op de 100% Ierse rundvlees hamburger is men oprecht heel trots. Deze is dan ook één van de eerste gewaardeerde producten van Horeca Vleescentrum.

  

 






Nieuwbouw Horeca Vleescentrum

Voor de nieuwbouw hebben we een totaalpakket mogen leveren aan Horeca Vleescentrum: MARGIA graniet in de verwerking- en productieruimten, MARGIA STONE in expeditie, gangen en koelcellen, een MARGIA-CRETE vloer voor de thermische belasting in de keuken. Voor de personeelsruimten zoals kleedkamers, kantine en sanitair is er gekozen voor een PU-gietvloer van onze dochtermaatschappij, De Bedrijfsvloer. Tevens hebben we  onze Ruys RVS Stootband geplaatst om de wanden te beschermen daar waar er heftrruckverkeer is en hebben we RVS putten en goten voor een hygienische afwatering geleverd. Uiteraard hebben we een plasvrije vloer gegarandeerd omdat we ook de betonnen afschotvloeren hebben gemaakt. Kortom, met recht een Ruys totaalpakket voor Horeca Vleescentrum in Maarssen, een mooi project waar we enorm trots op zijn. Dit trotse gevoel delen we met de eigenaar, Frank Borst, hij verwoordde het als volgt:
" In ons nieuwe pand moest persé een Ruysvloer komen, daar was geen twijfel over mogelijk! "

Panorama / 360 graden foto's

Hieronder een impressie van de vloeren, RVS putten & goten en stootbanden in de diverse ruimtes. U kunt in de plattegrond op de zwarte stippen klikken om de betreffende ruimte in te gaan.

-vleesverwerking: Margia uitgewassen granietvloer in grijs-wit gemêleerde uitvoering, incl RVS putten
-expeditie inkomend:
 
Vloer idem als in de vleesverwerking met Ruys RVS Stootbanden en putten
- opslag koelcel: Margia Stone vloer, antraciet
- keuken: Margia-Crete vloer met RVS bakgoot
-uitgaande expeditie: Margia Stone vloer, antraciet, Ruys RVS Stootbanden en putten
- kantine: PU-gietvloer ingestrooid met diverse maten en kleuren colourchips

Kenmerken van dit project
Opdrachtgever:    Horeca Vleescentrum Maarssen / L.T.I. B.V.
Eindgebruiker:    Horeca Vleescentrum Maarssen
Bedrijf:    Horeca Vleescentrum Maarssen
Opleveringsjaar:    2016
Bedrijfsvloer:    Margia Crete renovatievloer , Margia graniet , Margia Stone , Kunststofvloeren
Laagdikte:    45mm-100mm
Oppervlakte:    809 m² MARGIA graniet, 789 m² MARGIA STONE, 88 m² MARGIA-CRETE, 220m² PU-gietvloer, 127 m¹ Ruys RVS Stootband, RVS putten en goten
Bestek:    Margia Crete renovatievloer , Margia graniet , Margia Stone , Kunststofvloeren