www.ruysvloeren.nl

Nieuwbouw Jo Herbots Meat Products

Jo Herbots Meat Products heeft sinds 2018 het nieuwe bedrijfspand in Sint-Truiden (BE) in gebruik genomen. Het slachthuis verwerkt onder andere rund-, lams- en kalfsvlees en levert dit aan zelfstandige slagers, supermarktketens en vleesverwerkende bedrijven. Ruys Vloeren is vanaf het beginstadium betrokken geweest bij het project dat door Sonar Architecten ontworpen is.

Over de vloerkeuze was Jo Herbots het snel uit: ''er moest een Ruys vloer in.''
Circa 2.260 m² aan productieruimte is voorzien van de MARGIA-Graniet dekvloer. Tevens zijn er ca. 70 putten geleverd in diverse afmetingen en een keukengoot. Door het aanbrengen van een afschotlaag op de constructieve vloer is een plasvrije werkomgeving gerealiseerd. 

Totaaloplossing van Ruys Vloeren

Vanwege het vele verkeer van karren, heftrucks, pompwagens en het gebruik van pallets heeft Ruys Vloeren ten behoeve van de wandbescherming ca. 900 m¹ aan RVS Stootbanden gemonteerd en geïnstalleerd. 

Bekijk de projectvideo over de nieuwbouw van Jo Herbots Meat Products op ons YouTube kanaal.


Kenmerken van dit project
Opdrachtgever:    de heer Jo Herbots van JHD IMMO BVBA
Eindgebruiker:    Jo Herbots Meat Products
Bedrijf:    Jo Herbots Meat Products
Opleveringsjaar:    2018
Bedrijfsvloer:    MARGIA-GRANIET
Laagdikte:    5 - 110 mm
Oppervlakte:    2.260
Bestek:    MARGIA-GRANIET