www.ruysvloeren.nl

Seafresh

Blauw voor de visindustrie. Bij Seafresh op Urk hebben we ons totaalpakket opgeleverd. Dit bestaat uit de blauwe Ucrete industrievloer in de verwerkingsruimte. Pantservloeren in de expeditie en koeling. Niet te vergeten hebben we onze RVS stootbanden voor bescherming van de wanden geplaatst. Dit alles hebben we gedaan in goede samenwerking met aannemer de Zeewering. Hierna hebben we ook nog een gedeelte in het oude pand gerenoveerd. 

“Sea Fresh is een van de toonaangevende bedrijven voor het leveren van een topassortiment verse vis. Kwaliteit en duurzaamheid staan altijd voorop. Sea Fresh is in 1999 opgericht en gevestigd in Urk, het viscentrum van Nederland.” 
(Seafresh, 2015)


Wij hebben voor de uitbreiding bij SeaFresh onze afwerkvloeren, dikte tussen de 40 en 90 mm, en randbescherming gelegd.
De Margia Stone dekvloer met een gemiddelde dikte van ruim 80 mm hebben we gelegd in de expeditie en de koeling. We hebben de Margia Stone dekvloer voorzien van een slijtvaste toplaag van Korodur en graniet granulaten. We hebben circa  425m² Margia Stone dekvloer gelegd. Om alles netjes af te werken hebben we een sanitaire plint van ca. 198 m¹ tegen de isolatiewanden of onder de wanden geplaatst in sparing met de Ruys RVS stootband. 

Voor de verwerkingsruimte hebben we eerst een uitvullaag van beton gemaakt. We hebben een hechtbrug tussen de betonnen ondergrond en afschotlaag aangebracht. Dit betonoppervlak hebben we vervolgens met monoliet afgewerkt zodat het geschikt is voor het aanbrengen van de blauwe UCRETE DP10 vloer. We hebben circa  220m² UCRETE DP10 industrievloer gelegd.

Margia Stone Ucrete industrievloer in verwerkingsruimte
Foto links: Oude situatie van de dekvloeren, foto rechts: nieuwe situatie met Ruys afwerkvloeren
Bij ons totaalpakket hoort ook het leveren, plaatsen een afkitten van de RVS stootbanden voorzien van de benodigde eindstukken, buiten en binnenhoeken rondom de kolommen. Inclusief het RVS profiel voor isolatie aan de wand.
De stootbanden zijn volgestort met betonmortel en afgewerkt onder peil aan de bovenkant. De stootbanden zijn met bijpassende Margia, Ucrete of Monolith uitvoering afgewerkt. We hebben ca. 164 m¹ RVS stootband met plint sparing en 27 m¹ zonder plint sparing gerealiseerd.

oude situatie met beschadigingRuys RVS stootband in aanmaakstootbanden afgewerkt met bijpassend margia, ucrete of monolith
Foto: Totaalpakket, het leveren, plaatsen en afkitten van RVS Stootbanden.
Hieronder in de slider nog meer foto’s van onze werkzaamheden en afwerkvloeren bij Seafresh op Urk.

Kenmerken van dit project
Opdrachtgever:    DeZeewering
Eindgebruiker:    Seafresh te Urk
Bedrijf:    Seafresh te Urk
Opleveringsjaar:    2015
Bedrijfsvloer:    MARGIA-STONE , UCRETE
Laagdikte:    40-90mm en 9mm
Oppervlakte:    425m² Margia Stone en 220m² Ucrete dekvloeren
Bestek:    MARGIA-STONE , UCRETE