www.ruysvloeren.nl

T. Boer & Zonen

Hofleverancier T. Boer & zn is een wereldwijd operend exportslachterij gespecialiseerd in kalfsvlees. In Nieuwerkerk aan de IJssel hebben wij bij T.Boer & zn. de bedrijfsvloeren voor de uitbreiding gerealiseerd. We hebben een totaal oppervlak van circa 3.720 m² aangepakt en de Margia granietvloer, inclusief ca. 516m¹ plint, is de vloer die opgeleverd is.

De Margia granietvloer is de dekvloer die vanwege zijn ongekende superieure kwaliteit bijdraagt tot een veiligere en efficiëntere werkomgeving bij tal van voedselverwerkende bedrijven over de hele wereld. Dit komt doordat de Margia granietvloer bestand is tegen onder andere bloed, vetzuren en reiniging onder hoge druk.

Naast de opgeleverde Margia Granietvloer hebben we bij T.Boer & zn voor de bescherming van de wanden, circa 212 m¹  Ruys – RVS stootband en 260 m¹  graniet beklede stootband gerealiseerd. Met de Blucher RVS sleufgoten is een goede afwatering ook gegarandeerd waarbij door membraam toe te voegen lekkages in de toekomst moeten worden voorkomen.
Kenmerken van dit project
Opdrachtgever:    Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V.
Eindgebruiker:    T. Boer & Zonen
Bedrijf:    T.Boer Nieuwerkerk ad IJssel
Opleveringsjaar:    2014
Bedrijfsvloer:    MARGIA GRANIET
Laagdikte:    40-60 mm
Oppervlakte:    3.720 m²
Bestek:    MARGIA GRANIET