www.ruysvloeren.nl

Teijsen Zeewolde

Teijsen bv biedt een breed scala van natuurlijke darmen van varkens, schapen en rundvlees, Deze worden zorgvuldig geselecteerd, gecontroleerd en volledig verwerkt, onder strikte naleving van alle hygiëne- en kwaliteitseisen. De familie Teijssen heeft meer dan 88 jaar ervaring en expertise in de darmverwerking en is toegewijdt aan het naleven van een hoge kwaliteit en uitstekende een klantenservice.

Teijsen te Zeewolde heeft in hun nieuwbouw pand ook gekozen voor de Ruys kwaliteitsvloeren vanwege hun zware zout- en waterbelasting op de vloeren.
Zoals zij zelf zeggen " wij hebben gekozen voor een Ruys vloer aangezien wij uit ervaring spreken want in ons oude pand lag ook al jaren een Ruysvloer. Wij zijn zeer te spreken over de functionaliteit en duurzaamheid van de vloeren "

Wij hebben bij Teijsen een totaalpakket geleverd. We hebben o.a. een Margia-crete vloer, epoxy troffelvloer en PU gietvloer verlegd. Tevens hebben we Ruys RVS stootbanden geleverd en de RVS afwatering middels putten en goten.
Kenmerken van dit project
Opdrachtgever:    Teijsen
Eindgebruiker:    Teijsen
Bedrijf:    Teijsen
Opleveringsjaar:    2016
Bedrijfsvloer:    MARGIA CRETE Renovatievloer , KUNSTSTOF
Oppervlakte:    Margia Crete 755 m², betonnen uitvullaag 925 m², Epoxy troffelvloer 690 m², PU gietvloer 171 m², RVS stootband 250 m¹
Bestek:    MARGIA CRETE Renovatievloer , KUNSTSTOF