www.ruysvloeren.nl

Vlakke vloer

Vlakke vloeren van Ruys

Er is een grote vraag naar vlakke vloeren bijvoorbeeld bij (hoog)magazijnen omdat voor het optimaal benutten van de ruimte en gangpaden, de vloer zo vlak mogelijk moet zijn. Als een vlakke vloer bij uw bedrijfssituatie past dan is de vlakke vloer vaak een oplossing voor uw magazijn. Een vlakke vloer levert de minste bedrijfshinder op, maar ook vanwege de snelheid van bijvoorbeeld trucks is het uit veiligheidsoverwegingen essentieel dat uw bedrijfsvloer supervlak is afgewerkt.

Ruys Vloeren is gespecialiseerd om “super” vlakke vloeren te realiseren. In ons “vloeren assortiment” hebben wij diverse vloeren die een industriële toplaag kunnen garanderen van gemiddeld 4 tot 10 mm dik. In onze referenties hebben we (vaak) aangegeven welke laagdiktes we hebben gerealiseerd bij een project.

Voorbeeld magazijn ander voorbeeld magazijn


Met onze UCRETE industrievloeren zijn wij in staat om laagdiktes van 4 tot 10 mm te realiseren. Een recent voorbeeld van een project waar we deze vlakke vloer hebben gelegd is Diversey Enschede (6mm). De UCRETE industrievloer bij Zandbergen heeft zelfs een laagdikte van 4mm.

Met onze gietvloeren kunnen we supervlakke laagdiktes van 2mm realiseren. Andere vloeren die geschikt zijn als vlakke vloeren zijn: Granitech en Rio Flow. Het karakteristiek waar onze vloeren aan voldoen is vastgesteld volgens de vlakheidseisen DIN 15185.  Wij kunnen supervlakke vloeren realiseren volgens deze vlakheidseisen DIN 15185. Hieronder een overzicht met de vlakheidseisen en toetswaarden volgens DIN 15185.

Vlakheidseisen DIN15185
Figuur 1:Vlakheidseisen DIN15185, Bron: http://www.vloerenadvies.eu/
Bij vloeren die moeten voldoen aan hoge vlakheidseisen zullen we bij Ruys altijd opzoek gaan naar een passende oplossing. Want bij Ruys vloeren verdiepen we ons altijd in uw bedrijfssituatie om de beste oplossing te realiseren.

Voordelen van vlakke vloeren van Ruys zijn:

  • Snelle ingebruikname (24 - 48 uur)
  • Voegloos
  • hoge druksterkte
  • vloeistofdichte industrievloer
  • geringe laagdikte