www.ruysvloeren.nl

De Ruys Groep

Als klant of relatie kunt u al 45 jaar bij Ruys Vloeren terecht voor industriële dekvloeren. Door de jaren heen heeft de naam Ruys haar stempel op de markt gezet. Met name bedrijven binnen de voedselindustrie weten de weg naar Ruys Vloeren goed te vinden en werken dagelijks intensief op onze hoogwaardige dekvloeren.

In de afgelopen 45 jaar hebben we elke situatie meegemaakt en is er veel kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor is er voor Ruys een adviesrol ontstaan waarin de wensen en eisen van de gebruiker in een vroeg stadium worden geïnventariseerd om vervolgens een passend advies te geven voor het verwachtte gebruik. Zo zorgt de Ruys Groep voor de juiste vloer op de juiste plek. Maar bij Ruys denkt men verder en kunnen wij sinds de introductie van Ruys America Handelsmaatschappij en De Bedrijfsvloer de klant voorzien van een totaalpakket. Dit kan onder meer bestaan uit rvs afwatering, een plasvrije afschotlaag met passende vloerafwerking, rvs stootbanden en kunststofvloeren. Binnen dit totaalaanbod verzorgt De Bedrijfsvloer kunststof bedrijfsvloeren in onder meer de sociale-, sanitaire en productieruimtes, kantines en showrooms in diverse sectoren.


Een actuele ontwikkeling binnen de industrie is de groeiende vraag naar duurzame vloerrenovatie. Vloeren, zelfs Ruys Vloeren, gaan niet eeuwig mee en dienen soms te worden gerenoveerd om vanwege nieuwe processen, nieuwe bestemmingen en/of veligheid weer aan de laatste eisen te voldoen. Hiermee veranderen ook de eisen van de vloer en de wensen van de klant. Maar een renovatie is ingrijpend in het bedrijfsproces en een passende oplossing moet met zo weinig mogelijk downtime in een kort tijdsbestek worden uitgevoerd. Met de introductie van SR Vloeren speelt de Ruys Groep in op deze ontwikkeling in de markt en daarmee is het pakket van oplossingen compleet.

Al deze bedrijfsonderdelen vallen samen onder de Ruys Groep. Als Ruys Groep weten we de kracht van een solide organisatie te combineren met een flexibele, klantgerichte instelling en kunnen wij u als klant op meerdere disciplines omtrent vloeren en vloeroplossingen van dienst zijn.