www.ruysvloeren.nl

De industrievloeren van Ruys Vloeren

Bij Ruys Vloeren zijn we ons bewust dat u over een goede industrievloer moet beschikken voor een efficiënte bedrijfsvoering. Een industrievloer wordt niet dagelijks gelegd binnen uw bedrijf en u krijgt in feite maar één kans om het goed te doen. Met onze jarenlange ervaring willen wij u graag helpen de juiste keuze -voor de beste industrievloer- te maken. We vinden het belangrijk om ons te verdiepen in uw werksituatie en bedrijfsvoering om zo de best mogelijke oplossing te adviseren.

Nadat we uw werksituatie kennen, kunnen we het best mogelijk vloersysteem realiseren voor uw bedrijf. Met onze industrievloeren beschikt u over industrievloeren die tegen een stootje kunnen en zelfs thermisch en chemisch belast kunnen worden. Waarbij de eisen van de industrievloer natuurlijk wel een rol spelen. Onze UCRETE industrievloeren kunnen tot een temperatuur van meer dan 130°C worden belast. 

Onze industrievloeren

De UCRETE industrievloer is een polyurethaanhars-cementsysteem. Naast polyrethaanse industrievloeren bieden we ook epoxy industrievloeren aan.
De Margia Crete renovatievloer is een zeer slijtvaste industrievloer die mechanisch zwaar belastbaar is. Deze vloer is eenvoudig te reinigen en kent een snelle ingebruikname. Andere hoogwaardige industrievloeren zijn onze pansterdekvloeren. De Korodur pantserdekvloer bijvoorbeeld is een zeer populaire industrievloer o.a. toepasbaar in magazijnen, parkeergarages, werkplaatsen, drukkerijen, grote industriële hallen, distributie- en logistieke centra en productieruimten. In ons vloerenoverzicht kunt u al onze vloeren nog eens rustig bekijken.

Een industrievloer of andere bedrijfsvloeren?

Als u meer informatie wilt over onze industrievloeren of als u benieuwd bent welke industrievloer het best bij uw bedrijf past, kunt u met ons contact opnemen voor meer informatie. U kunt ons bellen via 055 - 533 53 63 of een mailtje sturen via onze contactpagina. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste industrievloer voor uw bedrijf. 

"Ruys Vloeren, dat ligt wel goed"