www.ruysvloeren.nl
10 augustus 2017
Vacature ( leerling) vloerenleggers bij Ruys Vloeren
Bij de specialist op hoogwaardige dekvloeren, zoeken we enkele (leerling) vloerenleggers die dit vak met trots en goede verdiensten willen leren. Locatie Zwolle, Apeldoorn of Eindhoven.

Het vak
Vloerenleggen is een vak en een mooi vak, vooral als je de vloeren gaat leren maken die we bij Ruys Vloeren realiseren. Alle industriële vloeren die we maken zijn de laatste fase in de vloerafwerking en dus de vloer waar de klant direct op werkt. Cementgebonden vloeren zoals granietvloeren en pantservloeren of kunststof gebonden vloeren zoals epoxy en pu-cement. Door andere ervaren vloerenleggers word je het vak geleerd en natuurlijk is er de mogelijkheid tot scholing! Een kleine greep wat je “on the job” gaat leren: materialen mengen, afschot en plinten maken, vloer afwerken, etc.


Het werk
Alle vloeren worden in teamverband gerealiseerd, een ploeg bestaat uit 3 tot 5 mensen. De vloeren worden op locatie van de klant naadloos gemaakt, de werkzaamheden kunnen in heel Nederland plaatsvinden. Je verzamelt 's morgens vroeg met je ploeg aan de zaak in Apeldoorn (Lange Amerikaweg) of in Zwolle of Eindhoven. Je werk is zeer afwisselend, hierdoor kom je bij allerlei bedrijven, met name voedselverwerkende bedrijven en bedrijven in de logistieke industrie.
Ruys Vloeren is heel bekend in de vlees-, vis- en groenteverwerkende industrie.
Bedrijven waar wij voor werken bevinden zich door heel Nederland en soms ook nog daar buiten!
Onder leiding van de Voorman van de ploeg leer je de fijne kneepjes van het vak.


De Vloerenlegger
Ben je handig en niet bang om de handen uit de mouwen te steken, fysiek in goede conditie? Wil je trots kunnen zijn op het product wat je maakt en vind je het leuk om in teamverband te werken? Houd je van afwisseling en wil je graag een échte vakman worden dan zijn we op zoek naar JOU!!!


Verdienste
Je wordt in de bouw en met name in de vloeren goed betaald, beduidend hoger dan bij de supermarkt of productiewerk. Beloning geschiedt conform de CAO Afbouw, zowel je reisuren als je werkuren worden betaald. Naar mate je het vak beter onder de knie hebt, gaan ook je verdiensten omhoog en natuurlijk zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden!


Interesse
Heb je na het lezen van deze korte introductie interesse in het mooie vak van vloerenlegger, wil je goed verdienen en ben je op zoek naar een baan waar je met je handen kan werken? Stuur een mail met je CV of korte introductie over jezelf naar secretariaat@ruysvloeren.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe man in de ploeg!Deel dit artikelVorig bericht Volgend bericht