www.ruysvloeren.nl

Partners van de Ruys Groep

Naast Ruys Vloeren kent de Ruys Groep een drietal partners, waarvan er twee direct onderdeel zijn van de groep. Samen met deze partners biedt de Ruys Groep totaalpakket in advies, nieuwbouw, onderhoud en renovatie en vloer-wandoplossingen.


De Bedrijfsvloer - Kunststofvloeren

De Bedrijfsvloer is actief op het gebied van vloerafwerkingen in de zakelijke markt en heeft zich volledig gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof vloeren. Onze gietvloeren, troffelvloeren en coatings versterken en ondersteunen dagelijks de bedrijfsvoering van onze klanten. De Bedrijfsvloer is onderdeel van de Ruys Groep. Voor u als klant betekent dit dat u samenwerkt met één specialist in het realiseren, renoveren en afwerken van bedrijfsvloeren.

Voor meer informatie over onze kunststofvloeren verwijzen wij u graag door naar www.debedrijfsvloer.nl.

 

SR Vloeren - Vloer reparatie en renovatie

SR Vloeren is specialist in vloer reparatie en vloer renovatie projecten in industrie, food en bedrijfsleven. Een status die ons is toegekend door vele opdrachtgevers, wordt bevestigd door leveranciers en onderkend door collega's. Als onderdeel van de Ruys Groep weten we de kracht van een solide organisatie te combineren met een flexibele, klantgerichte instelling. We werken met meerdere, op elkaar ingespeelde eigen teams die stuk voor stuk zeer ervaren zijn in het plaatsen van renovatievloeren. Het voordeel hiervan is niet alleen dat we vloer reparaties en vloer renovaties zeer efficiënt uitvoeren, maar ook snel kunnen inspelen op calamiteiten.

Voor meer informatie over vloer reparatie en renovatie van A tot Z verwijzen wij u graag door naar www.sr-vloeren.nl.  Sentho - Vloer-wandoplossingen

Sentho is adviseur en uitvoerder voor complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten waar hygiëne, vloeistofdichtheid en/of isolatie van verwerkingsruimten belangrijk zijn. Zij zijn gespecialiseerd in de levering en montage van hygiënische afbouwsystemen. De Ruys Groep is onlangs een intensieve samenwerking aangegaan met Sentho. Met deze samenwerking presenteren wij een breder aanbod op het gebied van industrievloeren in combinatie met passende wandbescherming welke voldoen aan de gestelde hygiënische HACCP en EHEDG eisen.

Voor meer informatie over de wand- en plafondoplossingen van Sentho verwijzen wij u graag door naar www.sentho.nl.