www.ruysvloeren.nl

Looman Salades

Bedrijfsvloeren bij Looman salades.

In 1982 begonnen Harrie en Tonneke Looman met het maken van hun eerste salades. Via mond op mond reclame werden de salades een bekendheid in Oss en omstreken. Het bedrijf groeide en moest meerdere malen verhuizen om deze groei bij te kunnen benen. Er werd personeel aangenomen en het assortiment werd uitgebreid. Intussen waren de zonen Hans en Anton ook al actief  in het bedrijf en eind jaren negentig namen zij het roer over van hun ouders.

In 2003 werd er een hypermodern bedrijfspand in gebruik genomen. Waar voor de salades kwaliteit heel hoog in het vaandel stond. Moest dit natuurlijk ook gelden voor het bedrijfspand.

Ruys Vloeren kon met haar 35 jaar ervaring deze kwaliteitsvloeren garanderen. Ruys heeft bij Loomans Salades 705m² bedrijfsvloeren gerealiseerd. De bedrijfsvloeren bij Looman Salades bestaan uit 285m² Margia met een dikte van 85mm en 116m¹ stootband. De andere 420m² is gerealiseerd met korodur pantserdekvloeren D-75 met een dikte van 100mm en 216 m¹plint. 

“Niet alleen de verdere groei werd daardoor mogelijk maar ook kan hiermee worden voldaan aan de steeds strengere eisen van hygiëne en kwaliteit.”
Kenmerken van dit project
Eindgebruiker:    Looman Salades
Opleveringsjaar:    2003
Bedrijfsvloer:    MARGIA GRANIET , KORODUR Pantserdekvloer
Laagdikte:    85-100mm
Oppervlakte:    285m² Margia, 116m¹ stootband, 420m² Korodur, 216 m¹plint.
Bestek:    MARGIA GRANIET , KORODUR Pantserdekvloer