www.ruysvloeren.nl

Nieuwbouw Slagerij G. Hoff Hardenberg

Slagerij G. Hoff heeft in 2019 een nieuwbouw slachterij laten realiseren waar o.a. rundvee worden geslacht en verwerkt die bij vaste boeren uit de regio worden geselecteerd. Hierdoor vermindert stress door het transport en bepaalt Slagerij G. Hoff zijn eigen kwaliteit. In een kleine 30 jaar heeft dit familiebedrijf de nodige groei ervaren en met het zicht op de toekomst is deze nieuwbouw gerealiseerd. 

Ruys Vloeren heeft hiervoor een MARGIA graniet (599 m²) en een MARGIA Stone dekvloer (380 m²) mogen leveren en aanbrengen. De MARGIA granietvloer is uitgevoerd in de kleur grijs-wit en de MARGIA Stone in de kleur antraciet. Gezamenlijk met beide vloeren zijn afschotlagen, 144 meter aan Ruys RVS Stootbanden en tien stuks Industriële RVS Putten geplaatst. Hiermee zijn de vloeren erg stootvast en hebben zij een lange levensduur, geheel volgens de wensen van G. Hoff zelf.  
In opdracht van Ruys Vloeren heeft zusterbedrijf De Bedrijfsvloer kunststof gietvloeren in de sanitaire ruimtes voorzien. De gietvloeren zijn voorzien van een flake voor een speels esthetisch effect. 

Een tevreden klant en een mooi eindresultaat zijn samengekomen in Projectvideo: Nieuwbouw Slagerij G. Hoff Hardenberg.


Kenmerken van dit project
Opdrachtgever:    G.J. Hoff Onroerend Goed B.V.
Eindgebruiker:    Slagerij G. Hoff Hardenberg
Bedrijf:    Slagerij G. Hoff
Opleveringsjaar:    2019
Bedrijfsvloer:    MARGIA GRANIET , MARGIA-STONE , KUNSTSTOF
Laagdikte:    MARGIA-GRANIET 40-100 mm & MARGIA-STONE 40-100 mm
Oppervlakte:    MARGIA-GRANIET 599 m² & MARGIA-STONE 380 m²
Bestek:    MARGIA GRANIET , MARGIA-STONE