www.ruysvloeren.nl

TCC Truck en Carwash

Truck en Carwash Center (TCC) geeft sinds 2003 truckers en vervoersbedrijven de mogelijkheid om vrachtwagens en bestelbussen te reinigen zonder het milieu teveel te belasten. De diensten zijn door de jaar heen aanzienlijk uitgebreid. TCC werkt samen met H&S Cleaning, gespecialiseerd in het reinigen van bulkauto’s voor de food-sector.

TCC heeft een aantal wasstraten voor het schoonmaken van vrachtwagens en een van deze banen wordt gehuurd door H&S Cleaning. De vloer in deze ‘H&S baan’ is circa 4-5 jaar geleden uitgevoerd in beton op afschot. Door het gebruik van de chemicaliën in combinatie met warm water is de betonvloer plaatselijk uitgebeten. Doordat de vloer niet chemisch bestendig was kwamen er scheuren en andere beschadigingen waardoor de vloer niet meer aan de gestelde eisen voldeed. Wij werden ingeschakeld om onze UCRETE DP10 vloer te realiseren vanwege de vochthuishouding, de gevraagde antislip en de chemische en thermische belasting.

Voorbeeld van beschadigingen. 
Wij hebben de bestaande betonvloer gerenoveerd en af gewerkt met ons UCRETE DP10 vloersysteem. Vanwege de te verwachten thermische belasting en ruwheid van de bestaande betonvloer kon gekozen worden voor de UCRETE DP10 industrievloer van 6mm.

Links de oude situatie en rechts het resultaat met de chemisch resistente UCRETE industrievloer.
Kenmerken van dit project
Eindgebruiker:    TCC Truck en Carwash
Opleveringsjaar:    2015
Bedrijfsvloer:    UCRETE
Laagdikte:    6mm
Oppervlakte:    200 m²
Bestek:    UCRETE