www.ruysvloeren.nl

Van der Lee

Van der Lee vis te Urk stond in 2010 voor een uitbreiding. Bij een uitbreiding van het bedrijfspand kunnen de bedrijfsvloeren niet ontbreken. Ruys Vloeren werd benaderd en er is gekozen om korodur pantserdekvloeren te realiseren. Naast de pantserdekvloeren is er ook gekozen voor het leveren en op hoogte plaatsen van ca. 130 m¹ stootbanden. 

Aan pantserdekvloeren is op de begane grond ca. 370 m² met een dikte van 30 - 50 mm gelegd. De pantserdekvloeren zijn voorzien van een toplaag met 13-15 kg KORODUR per m², uitgevoerd in een grijze kleur en grotendeels onder afschot verlegd naar de goot in de transportgang op de begane grond. De vloeren zijn afgewerkt met ca. 130 m¹ sanitaire plint, in KORODUR uitvoering, met een hoogte van maximaal 30 mm in de sparing van de RVS stootband.

Op de eerste verdieping van het gebouw is de vloer voorzien van ca. 92 m² pantserdekvloer met een gemiddelde dikte van 40 mm, klasse D-75-S, volgens NEN 2741, voorzien van een toplaag met 13-15 kg KORODUR per m², uitgevoerd in een grijze kleur en grotendeels onder afschot verlegd naar de goot in 1 ruimte op verdieping.
Kenmerken van dit project
Opdrachtgever:    Aann. L. Post en ZN. B.V.
Eindgebruiker:    Van der Lee Seafish te Urk
Bedrijf:    Van der Lee Seafish
Opleveringsjaar:    2010
Bedrijfsvloer:    KORODUR Pantserdekvloer
Laagdikte:    30-50mm
Oppervlakte:    462m² Korodur pantserdekvloer, 130m¹ stootbanden.
Bestek:    KORODUR KOROTAN