www.ruysvloeren.nl

W.D. Meats

Al meer dan 45 jaar levert WD Meats rundvlees van hoge kwaliteit aan haar klanten over de hele wereld. WD Meats selecteert alleen het beste rundvlees dat Noord-Ierland te bieden heeft. Dit vlees wordt verwerkt met de grootste aandacht en zorg zodat het aan de hoge kwaliteitseisen van de klanten voldoet. De klant van vandaag stelt namelijk strenge eisen aan wat goed vlees is.

Om aan deze kwaliteitseisen te kunnen voldoen moet de omgeving waar in gewerkt wordt ook goed in orde zijn. De vloer is hierbij een essentieel onderdeel. De bedrijfsvloer is namelijk één van de meest belangrijke aspecten voor een efficiënte bedrijfsvoering.
Wij als Ruys Vloeren werden ingeschakeld om voornamelijk de goten te vervangen in de slachthal van WD Meats en de vloer opnieuw aan te helen.

In de slachthal en de naastgelegen hal hebben wij 108m¹ RVS putten en goten gelegd. Aan beide kanten van deze goot hebben wij Margia graniet met rode topcoat geïnstalleerd. We hebben de Margia Crete vloer met een dikte van 4 tot 6 mm gerealiseerd voor verschillende ruimtes in het pand. In totaal is +- 500 m² met Margia Crete gelegd. Deze vloer heeft dezelfde topcoat kleur als de margia graniet vloer naast de goten. De betonnen goten zijn afgewerkt met lichtgele Margia Crete.Ook in de laadruimte hebben we de bedrijfsvloer gelegd. Dit betrof 80m² meter Margia graniet met een dikte van 15 mm. Onderstaand kunt u alle foto’s zien van het project in Noord-Ierland bij WD-Meats.


Kenmerken van dit project
Eindgebruiker:    W.D Meats
Opleveringsjaar:    2015
Bedrijfsvloer:    MARGIA CRETE Renovatievloer , MARGIA GRANIET
Laagdikte:    4-6mm en 15mm margia graniet
Oppervlakte:    Margia Crete +- 500m² en 80m² Margia Graniet
Bestek:    MARGIA CRETE Renovatievloer , MARGIA GRANIET