www.ruysvloeren.nl

Renovatievloer – vloerrenovatie – Ruys vloeren renovatievloeren

Bij Ruys Vloeren is op het gebied van renovatievloeren veel mogelijk. Wij hebben diverse renovatievloeren die geschikt zijn om te realiseren bij een vloerrenovatie. Voordat we een renovatievloer adviseren of gaan leggen is er veel onderzoek nodig want elke renovatie is uniek omdat elk bedrijf weer uniek is. Bij Ruys Vloeren zorgen we er daarom voor, dat we altijd van te voren een duidelijk beeld hebben van de problematiek zodat we daarbij horende oplossingen kunnen aanbieden.

Om dit duidelijke beeld te krijgen willen we onder andere graag weten wat de grootte van het oppervlak is, welke ondergrond er ligt, wat de beschikbare laagdikte is en natuurlijk wat de beschikbare tijd is die we hebben voor de uitvoering van de vloerrenovatie.
Voordat we de renovatievloer gaan leggen zijn er nog een paar belangrijke zaken die wij vooraf graag willen weten om de juiste vloer te leggen. De werkzaamheden die plaats vinden op de vloer, welke producten worden geproduceerd en met welke temperaturen de renovatievloer over weg moet kunnen. Dit zijn voor Ruys Vloeren belangrijke punten om een geslaagde renovatievloer te leggen.

Voorbeeld wanneer een renovatievloer noodzakelijk is

bij beschadiging aan de vloer
Als uw vloer gebreken vertoont is het belangrijk om een vloerrenovatie uit te voeren zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Een goede bedrijfsvloer is niet alleen van belang zodat u de werkzaamheden goed kan uitvoeren maar is ook voor de veiligheid van uw medewerkers heel belangrijk. 
Persoonlijke veiligheid is vanuit de regelgeving (arbobesluit 3.11) ook van belang aangezien er vanuit deze regelgeving nadere eisen worden gesteld aan de werkvloer. In ons blog veiligheid op de werkvloer is hier meer over te vinden. Voor een nieuwe renovatievloer zorgen wij er dan ook voor dat de werkvloer vrij is van oneffenheden en gevaarlijke hellingen en voldoet aan de regelgeving.

Ook benieuwd naar de meest geschikte renovatievloer voor uw bedrijf?

Bel direct: 055-5335363 of check onze website voor geschikte renovatievloeren in uw branche.