www.ruysvloeren.nl

Ucrete Specialist

U heeft gezocht naar een UCRETE-specialist voor uw bedrijfsvloer? Wij zijn Ruys Vloeren, al sinds eind jaren 60 actief in het leggen van industrievloeren, waaronder de UCRETE industrievloer. De bedrijfsvloer die we op deze pagina laten zien is de UCRETE industrievloer. Ruys Vloeren is een door de leverancier BASF gecertificeerd applicateur van de Ucrete vloeren.

Ucrete Industrievloer

De UCRETE industrievloer is een chemisch resistente vloer die volledig temperatuurresistent is tot 130°C. De UCRETE vloer is een krachtpatser in zijn soort. De vloer is snel in gebruik te nemen (24 - 48 uur), voegloos, vloeistofdicht en heeft een geringe dikte. De UCRETE industrievloer kan uw bedrijfsvoering vergemakkelijken, immers een goede vloer is het halve werk. In o.a. bakkerijen, de conserven-industrie, wasstraten, zuivelinstrustrie, vleesverwerkende industrie en de farmaceutische & chemische industrie heeft de UCRETE vloer zich bewezen.

UCRETE industrievloer wasstraatGroenteverwerker geholpen door UCRETE specialist
Links Ucrete industrievloer in wasstraat, rechts Ucrete industrievloer bij een groenteverwerker.
In onderstaande tabel kunt een gedeeltelijke weergave zien van een tal van chemische producten die geen schijn van kans maken om een UCRETE industrievloer te beschadigen

Chemisch product

Conc.%

Temp.% °C

Ucrete DP/ UD200

Melkzuur
85
60
R
Benzine 
--
20
R
Natriumhydroxide
50
60
R
Calciumchloride
50
20
R
Citroenzuur
60
20
R
Pekelwater (Natriumchloride)
Verzadigd
20
R
Azijnzuur
40
20
R
Plantaardige oliën
--
80
R
Zoutzuur
37
20
R
Een uitgebreide lijst met chemische producten in combinatie met UCRETE vloeren kunnen wij op aanvraag toesturen

UCRETE Specialist

Een vloer met bovengenoemde eigenschappen moet natuurlijk door een UCRETE specialist gelegd worden zodat alle eigenschappen tot zijn recht komen.  Bij Ruys Vloeren beschikken we over deze specialisten! Betreft uw project, een nieuwbouw project dan zullen we alle opties met u, uw aannemer of uw architect doornemen. Betreft uw project een renovatie dan zal een UCRETE adviseur langs komen om de huidige staat van uw bedrijfsvloer te beoordelen en vervolgens geeft de adviseur zijn advies. Hierbij verdiepen we ons in uw situatie om te bepalen welke vloer en welke eigenschappen het beste bij uw wensen en bedrijfsvoering past. 

Wessel Grootgebruik Ucrete industrievloerUcrete specialist bij Diversey Enschede
Ucrete industrievloeren kunnen in verschillende kleuren geleverd worden. Ruys Vloeren kan ook voor de belijning van de UCRETE industrievloer zorgen.
Een paar zaken die onze UCRETE specialist met u zal doornemen zijn, maximale temperatuurresistentie, onder afschot leggen van vloeren en antislip. De maximale temperatuurresistentie hangt bij UCRETE vloeren namelijk samen met de vloerdikte. In de tabel hieronder hebben we uiteen gezet welke vloerdikte, welke temperatuur dekt. 

Vloerdikte

Resistentie

4 mm
volledig temperatuurressistent tot 60°C
6 mm
volledig temperatuurressistent tot 70°C en lichte stoomreiniging
9 mm
volledig temperatuurressistent tot 120°C en grondige stoomreiniging 
12 mm
volledig temperatuurressistent tot 130°C, af en toe morsen van vloeistof tot 150°C en grondige stoomreiniging.

UCRETE onder afschot

In natte ruimtes worden vloeren vaak onder afschot gelegd, zodat water en vloeistoffen kunnen weglopen naaar de putten en goten. Ruys Vloeren legt UCRETE vloeren eventueel in combinatie met een afschotlaag van staalvezel versterkt met speciaal samegesteld beton. Wij garanderen een plasvrije vloer bij een afschotpercentage van minimaal1%. 
De antislip van het vloeroppervlak is van essentieel belang voor een veilige en efficiente werkomgeving. Onze UCRETE specialist zal met u de opties voor de juiste antislip van de vloer samen met u aan de hand van monsters en referenties bepalen.

Afspraak met UCRETE specialist

ucrete specialist folder
Wilt u dat onze UCRETE specialist bij u langskomt?
Twijfel dan niet en doe ons een belletje.
We staan u graag te woord om het één en ander toe te lichten. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen.

direct contact ruys vloeren